Presentació

L’empresa Embotits Montsà, S.A., va ser constituïda l’any 1984 a Olot (Girona), una de les zones amb més tradició dins el sector i amb un entorn immillorable, la zona volcànica de La Garrotxa. Al mateix temps, les costums dels nostres antecessors han afavorit la qualitat dels productes de Montsà.

És una empresa familiar, l’activitat de la qual es centra en la fabricació i venda de pernils. Cal destacar la reconeguda qualitat dels seus productes i l’eficàcia dels seus processos productius.

Embotits Montsa, S.A. ha desenvolupat una extensa gamma de productes llescats i envasats per a la distribució en els lineals dels supermercats, així com en el mercat de l’hostaleria.

Actualment estem exportant a França, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Italia, Dinamarca, Suècia i Noruega, on s’està distribuint els nostres productes en varies cadenes de distribució d’aquests països.

Embotits Montsa, S.A. és respectuosa amb el medi ambient, és per aquest motiu que s’ha construït una estació depuradora per tractar les aigües residuals que surten dels processos d’elaboració.

El nostre objectiu principal és elevar el grau de satisfacció dels nostres clients amb una gamma de productes competitius, i amb la garantia de que compleixen totes les especificacions, codis, normes o requisits legals aplicables.

Embutidos Montsà, S.A.
Embutidos Montsà, S.A.  Embutidos Montsà, S.A.  Embutidos Montsà, S.A. 

Copyright © 2012 - Embutidos Montsà, S.A. Tots els drets reservats
Carrer d'Ausiàs March, 47 · 17800 Olot (Girona) España · T. +34 972 275 100 · F. +34 972 267 836
comercial@montsa.es  ·  Avis legal  ·  Política de Cookies

6tems, comunicació interactiva